FOTORECEPT: Banánovo-jahodová torta s pudingom
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
polohrubá múka
230
g
práškový cukor
150
ml
mlieko
100
ml
olej
1
ks
vanilínový cukor
2
ks
vajce
1
ks
kypriaci prášok
Na naplnenie
3
ks
banán
1
ks
smotana na šľahanie 250 ml
1
ks
Olé puding bez varenia - čokoládový
1
ks
jahodový kompot cca 400 g
1
ks
smeta-fix
postup
1.
Keďže som doma nemala jahodový kompót, použila som čerstvé jahody.
2.
Korpus: Vajcia dobre rozmiešame s vanilkovým cukrom. Postupne pridávame práškový cukor, múku (s kakaom a kypriaci prášok), mlieko a nakoniec olej.
3.
Po upečení necháme vychladnúť a potrieme jahodovým džemom.
4.
Na džem naukladáme kolieska banánov.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Araya.Askim
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.