Foterecept: Bryndzový kysnutý koláč
24
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
polohrubá múka
1
PL
kryštálový cukor na kvások
1/2
KL
soľ
1
ks
vajce
80
g
Flora Gold
1/2
ks
droždie sušené na kvások
150
ml
mlieko na kvások
1
KL
múka polohrubá na kvások
300
g
bryndza do plnky
1
ks
vajce do plnky
100
g
Flora Gold do plnky
postup
3.
Všetky suroviny dáme do domácej pekárne zn. Moulinex a na programe č.1 a necháme miesiť a potom aj následne kysnúť tuk treba rozpustiť
6.
Nejakým pohárikom vytvoríme jamôčky,kde budeme klásť bryndzovú plnku.
7.
Pripravíme si bryndzovú plnku. Bryndzu vymiešame s tukom, pridáme štipku soli (ak treba), vajíčko a premiešame.
8.
Lyžičkou plníme jamôčky na ceste. Takto pripravený koláč necháme ešte chvíľku kysnúť.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.