Fotorecept: Sviečková zeleninová omáčka
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
mrkva
2
ks
petržlen
2
ks
cibuľa
250
ml
smotana na šľahanie
soľ
korenie
postup
1.
Zeleninu načistíme, nakrájame, zalejeme vodou a dáme variť do mäkka. Môžme pridať aj zeler. Mali sme málo petržlenu, tak sme pridali aj vňať. Osolíme, pridáme čierne korenie. Rozmixujeme, prilejeme smotanu, premixujeme. Ak je omáčka hustá, kľudne prilejeme ešte mlieko. Dochutíme soľou, korením, červenou paprikou.
Podobné recepty
Len v skladoch mal osem tisíc a kuchyňa bola druhá najhoršia, akú kedy Novák videl! Za kvalitu jedla však dostali jedno z najvyšších hodnotení
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
masla
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.