Pridať recept

Grilovaný steak zo sumca s bylinkami

ingrediencie

štipiek
rasca
1 ks
citrón
3 PL
olivový olej
600 g
sumec
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1 PL
pažitka

postup

1.
Rybu umyjeme, osušíme a nakrájame na steaky. Osolíme ich, posypeme mletým čiernym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme aspoň pol hodiny marínovať v chladničke.
 
2.
Rybu preložíme na rozpálený gril vopred potretý olejom, posypeme rascou a pokvapkáme olivovým olejom. Grilujeme približne 15 minút z oboch strán. Grilovaný rybací steak ozdobíme pažítkou a podávame so šalátom a chutným dressingom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Kde tento rok kúpite kapra? Mapa overených predajcov aj rady šéfa rybárstva, ako spoznať kvalitnú rybu
Štedrovečerná večera sa blíži a mnohí z nás si ju bez tradičného kapra nevedia predstaviť. Kde tento rok...
Pripravujete ryby? Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý! Takto budú jemné a mäkké
Krásne jemná a mäkká ryba na počkanie: Pri príprave si dávajte pozor na tieto CHYBY, robí ich každý!
Aj vy dnes pripravujete ryby? Vyhnite sa týmto veciam, inak zničíte aj ten najchutnejší kúsok.
To najlepšie cestíčko na rybu
Geniálne cestíčko, ktoré robím už roky! Netrhá sa a krásne drží tvar, hodí sa na všetky ryby
Kde inde by sme hľadali ten najlepší spôsob ako obaliť kapra, filet z tresky či lososa ako v krajine, kde...
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Výborné je aj bezmäsité grilovanie. Máme recepty
Pre tých, ktorí tvrdia, že bez mäsa nie je pravé grilovanie, máme zlú (alebo dobrú) správu - nie je to pravda!...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...