Zapekané chlebíky
nízka
náročnosť
ingrediencie
krajce bieleho chleba
maslo
soľ
klobásová zmes
cibuľa
paprika
feferónka
olej
plátky syra
postup
1.
Krajce chleba potrieme maslom. Na ne vrstvíme pripravenú zmes a dáme zapiecť do rúry. Pred dopečením na chlebíky dáme plátky syra a zapečieme.
2.
Na panvici opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme k nej klobáskovú zmes, na kocky nakrájanú papriku, trochu feferónky pre chuť. Osolíme.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.