Malinovo-piškótová torta
8
porcií
65
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
180
g
piškóty
400
ml
mlieko
1
ks
vanilkový puding
300
g
nátierkové maslo
150
g
práškový cukor
1
PL
malinový lekvár
6
plátkov
želatína
600
g
maliny
trochu
práškový cukor na posypanie
postup
1.
Dno aj boky tortovej formy potrieme maslom a vyložíme piškótami. Na piškóty dáme polovicu plnky, posypeme malinami, prikryjeme piškótami a postup opakujeme dokým neminieme všetky ingredience. Končíme vrstvou plnky, ktorú posypeme zostávajúcim ovocím. Naplnenú tortu dáme do chladničky aspoň na 6 hodín. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom.
2.
Plnku si pripravíme ak z mlieka a pudingového prášku pripravíme puding. Nátierkové maslo zmiešame s lekvárom a práškovým cukrom. Do vychladnutého pudingu zamiešame nátierkové maslo a podľa návodu pripravenú želatínu. Všetko dobre premiešame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.