FOTORECEPT: Karfiolovo-kuracia polievka
10
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie kosti
5
ks
mrkva
1/2
ks
zeler
1
ks
karfiol
2
strúčiky
cesnaku
1
ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
vegeta
postup
1.
Kuracie kosti zalejeme vodou tak, aby plávali. Tesne pred bodom varu pozbierame tvoriacu sa penu, aby polievočka neboal zakalená.
2.
Zeler a mrkvu nakrájame na malé kocky a karfiol natrháme na ružičky.
3.
Všetku zeleninu potom pridáme do polievky (až keď pozbierame penu).
4.
Na záver pridáme sušenú alebo čerstvú petržlenovú vňať. Osolíme a okoreníme podľa chuti.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.