Pridať recept

Morčacie rezne s omáčkou

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
120 ml
biely jogurt
2 ks
vajce
1 ks
citrón
1 PL
olej
hladká múka
horčica
soľ
strúhanka

postup

1.
Na rezne pokrájame mäso, naklepeme, okoreníme, osolíme a potrieme ich horčicou. Potom ich obalíme v hladkej múke, vyšľahaných vajciach a strúhanke. Z oboch strán ich vypražíme na oleji.
 
2.
S olejom zmiešame biely jogurt, jednu lyžičku horčice a citrónovú šťavu. Túto zmes ochutíme, premiešame a pred servírovaním dáme na každý rezeň.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bešamel
Už žiadne hrudky! Omáčka vždy krásne jemná a krémová: Tento jeden TRIK funguje vždy a na všetky omáčky + recepty
Omáčky milujeme na všetky spôsoby a radi ich pripravujeme k mäsu, rybám a najmä do cestovín. Viete, ako však...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!