Baranie mäso s ryžou
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
baranie alebo jahňacie mäso bez kosti
50
g
masť
1
ks
cibuľa
trochu
mletá červená paprika
trochu
mletý zázvor
trochu
rasca
soľ
trochu
mleté čierne korenie
200
g
ryža
postup
Mäso pokrájame na malé kúsky a osolíme. Na rozpálenej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, mletú červenú papriku, zázvor, rascu a mleté čierne korenie. K zmesi pridáme mäso, podlejeme horúcou vodou a dusíme do polomäkka. Potom pridáme premytú sparenú ryžu, zľahka vidličkou zamiešame, osolíme a dodusíme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.