Makaróny s kuracím mäsom a šampiňónmi
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
makaróny
štipiek
soľ
trochu
olivový olej
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
300
g
kuracie mäso mleté
2
PL
ostrý kečup
400
g
sterilizované paradajky
100
g
mrazený hrášok
1
ks
vajce
štipiek
mleté čierne korenie
120
g
tvrdý syr
30
g
maslo
postup
Cestovinu uvaríme v osolenej vode, scedíme a premiešame s trochou oleja. Na rozohriatom oleji opražíme posekanú cibuľu a cesnak nakrájaný nadrobno, pridáme mäso a za stáleho miešania opražíme. Pridáme nakrájané paradajky, kečup, soľ, korenie, premiešame a pri miernej teplote dusíme 15 minút. Do misy dáme makaróny, hrášok, postrúhaný syr, vajce, premiešame, pridáme mäsovú zmes a zľahka premiešame. Nakoniec dáme do pekáča vymasteného maslom a zapečieme vo vyhriatej rúre.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.