Pridať recept

Bravčová pochúťka

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
120 g
šunka
80 g
kuracia pečeň
120 g
údený syr
30 g
cibuľa
50 g
hladká múka
trochu
soľ
trochu
olej
trochu
feferónka

postup

1.
Z mäso urobíme hrubšie rezne, naklepeme ich a osolíme. Na panvici si zohrejeme olej a do neho pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, nákrajanú pečeň, šunku, syr a feferónky. Všetko chvíľu opražíme.
 
2.
Takto pripravenú plnku poukladáme na rezne, preložíme ich a okrajíme spojíme špáradlom, aby plnka nevyšla von. Rezne z oboch strán obalíme v múke a na oleji ich pomaly opekáme.
3.
Keď je mäso mäkké, tak ho vyberieme. Do zvyšného výpeku pridáme múku rozmiešanú v troche vody, rezne potom vložíme naspäť do šťavy a necháme ju prevrieť. Podávame so zemiakovou kašou, zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...
Syry
Nie je to Francúzsko ani Švajčiarsko: Táto krajina je najšialenejšia na svete, čo sa týka syrov
Milovníci syra zbystrite pozornosť: Spoločnosť Mintel, ktorá sa zaoberá prieskumom verejnej mienky, zistila,...