Pridať recept

Broskyňové kocky

ingrediencie

2 ks
vajce
60 g
cukor
60 g
maslo
60 g
múka
1 trochu
prášok do pečiva
1 balíček
vanilkový cukor
1 pohár
zavárané broskyne
trochu
maslo na vymastenie
trochu
múka na vysypanie formy

postup

1.
Maslo vymiešame s cukrom do spenenia, primiešame po jednom žĺtka, vanilkový cukor, pridáme z bielkov ušľahaný tuhý sneh, múku zmiešanú s práškom do pečiva zľahka zamiešame.
 
2.
Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, navrch poukladáme polovičky zaváraných broskýň a upečieme.
3.
Upečené posypeme práškovým cukrom a pokrájame na kocky tak, aby v prostriedku každej kocky bola jedna broskyňa.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Babičkin jablkový koláč
Starý a (ne)tradičný recept na najlepší jablkový koláč
Prachom zapadnutý recept z povojnovej kuchárky nám otvoril cestu k úžasne chutnému a nápaditému jablkovému pité.
Rýchle a chutné koláčiky (nielen) na všedný deň
Rýchlo a chutne: Tieto koláče vám nezaberú veľa času a chutia fantasticky
Overené recepty na prípravu dezertov, ktoré neukroja veľa z vášho voľného času a rozhodne stoja za vyskúšanie.
Krémové rezy s broskyňami
Tromfne všetky zákusky: Jednoduché krémové rezy s broskyňami
Jednoduché piškótové cesto a svieže broskyne si zamilujete.
3 neodolateľné koláčové splynutia jabĺčok a orechov
Jablká a oriešky v 3 neodolateľných koláčoch
Jeseň ponúka tisícky inšpirácií na jablkové koláče.
Metrový koláč
Ako upiecť ten najlepší metrový koláč
Ďalšia krémová klasika nielen na sviatočný stôl.
Univerzálna zmes na sladké pečenie
Trvanlivá zmes na sladké pečenie: S ňou budú vaše lievance či sušienky hotové raz-dva!
Príprava všestranne použiteľnej zmesi trvá len pár minút, ušetrí vám čas i peniaze. Znie to neuveriteľne,...