FOTORECEPT: Prívarok z červenej šošovice
3
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
lúpaná šošovica
500
ml
voda
1,5
ks
klobása
5
strúčikov
cesnaku
200
ml
sójové mlieko
1
PL
múka
1
KL
soľ
1/2
KL
čierne korenie
1
PL
kari
4
ks
bobkový list
1
KL
bazalka
postup
1.
Klobásu nakrájame na kolieska a dáme pražiť na panvicu (v prípade mastnejšej klobásky môžeme masť priebežne vylievať).
2.
Po 10-tich minútach smaženia pridáme ku klobáse na plátky nakrájaný cesnak. Smažíme 5 min.
3.
Ku zmesi pridáme 3x (v studenej vode) prepláchnutú šošovicu, bobkový list, soľ, čierne korenie, bazalku a kari. Posypeme 1 PL múky.
4.
Zalejeme 500 ml vody, premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme na miernom ohni dusiť, pokým bude šošovica mäkká.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.