Domáca tvarohová zmrzlina
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vajce
150
ml
mlieko
1/4
liter
smotana
75
g
krupicový cukor
1/4
kg
nízkotučný tvaroh
postup
1.
Šľahačom vyšľaháme tvaroh s mliekom.
2.
Medzitým si vyšľaháme šľahačku zo smotany, ktorú potom do základu po častiach vmiešajte.
3.
Z vajca si vyšľaháme penu, ktorú vmiešame do tvarohovej hmoty a dobre premiešame.
4.
Vzniknutú zmes uložíme do mrazničky, aby stuhla. Potom už len stačí zmrzlinu vybrať a tvarovať na misky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.