Pstruh na mandliach
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
pstruh
soľ
hladká múka
140
g
maslo
1
dl
smotana na šľahanie
70
g
mandle
postup
Vypitvané a umyté pstuhy osolíme, poprášime múkou, vložíme do panvice s roztopeným maslom a opekáme z každej strany asi 5 min. Opečené pstruhy preložíme na zohriatu misu. Do masla v panvici pridáme smotanu a mandle, ktoré sme predtým ošúpali, pokrájali na tenké rezance a opražíli. Všetko spolu trocha povaríme a teplou omáčkou polejeme pstruhy. Podávame s opečenými zemiakmi alebo so zemiakovými kroketami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.