Grilované kuracie prsia s bazalkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
550
g
kuracie prsia
2
PL
olivový olej
2
PL
píniové oriešky
trochu
čerstvá bazalka
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
50
g
paradajkový pretlak
postup
Kuracie prsia zbavíme kože a viditeľných častí tuku. Rozložíme ich na zapekaciu misu a zľahka potrieme olivovým olejom. Grilujeme dozlata. Prelejeme zmesou z paradajkového pretlaku, orieškov a bazalky (zmes je nutné vytvoriť dopredu a všetko spoločne krátko prevariť). Chvíľu spoločne grilujeme tak, aby sa pridaná zmes na mäse zľahka pripiekla.
TIP: Podávame so zeleninovým šalátom alebo bylinkovou ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.