Pridať recept

Hubová plnka bez mäsa

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
rožok
3 dl
mlieko
3 ks
vajce
1 ks
cibuľa
1 ks
mrkva
1 ks
pór
200 g
huby
podľa chuti
soľ
vegeta
podľa chuti
rasca
3 PL
strúhanka
podľa chuti
korenie
podľa chuti
bazalka
podľa chuti
pažitka

postup

1.
Zeleninu umyjeme, pokrájame na drobno. Huby rozmrazíme. Na oleji opražíme cibuľu, pór, mrkvu a huby. Odstavíme, schladíme.
 
2.
Rožky natrháme na kúsky. Zalejeme mliekom, pridáme vajcia, okoreníme podľa gusta korením, vegetou, soľou atď. K zmesi pridáme orestovanú zeleninu. Zamiešame a ak treba spojíme strúhankou.
3.
Z tejto dávky sú dve menšie plnky. Polovicu zmesi vyklopíme na celofán a zvinieme. Konce zaviažeme. Niekto používa sáčky na aspik.
4.
Dáme variť prikryté na 30-40 minút. Podľa hrúbky plnky. Miesto húb môžeme použiť pečeň alebo ich úplne vynechať a nahradiť zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
JanMihalov
2.4.2013 08:20 | |
+9 -2
Super
Podobné články
Fotorecept: Hubník - hubový koláč
3 skvelé recepty na voňavé hubové koláče
Boli ste na hubách? A už ste prejedený hubovej polievky, či vysmážaných bedlí? Upečte si chutný hubový koláč.
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Dobrá plnka premení vaše mäso na delikatesu
Zdajú sa vám vaše mäsové recepty jednotvárne? Pridajte do nich zaujímavú plnku a hneď budete mať z toho...
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...