Pridať recept

Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou

Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou
Zdroj: damisa

ingrediencie

1 hrsť
sušené huby
250 g
mäkký syr
1 ks
cibuľa
2 PL
olej
200 g
kyslá pochúťková smotana
1 štipka
soľ
1 KL
rozmarín
1 balíček
špagety
1 KL
oregano
1 KL
rasca

postup

1.
Pokrájanú cibuľu podusíme na oleji a pridáme rascu, hríby, ktoré sme predtým namočili do vody, spolu podusíme, ak treba prilievame vodu.
Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou
Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou
Zdroj: damisa
 
2.
Pridáme mäkký syr a dusíme kým sa syr nerozpustí.
Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou
Fotorecept: Špagety so syrovo-hríbovou omáčkou
Zdroj: damisa
3.
Ak máme rozmarín sušený tak ho pridávame spolu so syrom (čerstvý dáme až keď je syr roztopený), keď je syr roztopený pridáme smotanu privedieme do varu pridáme oregano (kto nemá rád nemusí pridávať) a odstavíme. Podľa chuti môžeme dokoreniť a dosoliť. Špagety uvaríme podľa návodu a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Nevylievajte vodu z cestovín
Aj vy ju vylievate? 10 perfektných tipov, ako využiť vodu z cestovín, o týchto ste určite ešte nepočuli
Tušíte, na čo všetko sa dá ešte použiť voda z cestovín? Z týchto tipov budete určite prekvapení!
Špagety
Ohrievané cestoviny ako čerstvo uvarené! S týmito trikmi opäť premeníte studené cestoviny a omáčky na horúcu delikatesu
Zvyšky včera uvarených cestovín môžu chutiť rovnako dobre, ako pri prvom servírovaní. Stačí sa len naučiť,...
Talianska kuchyna2
Talianska kuchyňa, história pizze a delenie cestovín
Talianska kuchyňa je národná kuchyňa Talianska, ktorou sa inšpirovalo mnoho daľších krajín. Využíva rôzne...
Musíte cestoviny prelievať studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Musíte cestoviny opláchnuť studenou vodou? Raz a navždy to objasníme!
Keď sú cestoviny uvarené, scedíme ich a potom ich zalejeme studenou vodou. Robili to tak už naše mamy a staré...
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Pridajte túto surovinu do vody a cestoviny sa už nikdy nerozvaria
Varenie cestovín je jednou z najjednoduchších úloh v kuchyni. Aj napriek tomu sa však pravdepodobne nenájde...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...