Plnené rezne
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčové karé
30
g
cibuľa
50
g
šampiňóny
5
PL
kyslá pochúťková smotana
100
ml
hovädzí vývar
1
KL
paradajkový pretlak
1
ks
žĺtok
trochu
hladká múka
1
zväzok
petržlenová vňať
štipiek
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
trochu
olej
postup
1.
Cibuľu, petržlenovú vňať a huby nadrobno posekáme a podusíme na troche oleja. Dochutíme soľou, vegetou a korením. Poprášime hladkou múkou a pridáme paradajkový pretlak, 2 lyžice smotany a žĺtok. Varíme, kým zmes nezhustne.
2.
Rezne natenko vyklepeme. Na polovicu každého rezňa natrieme časť hubovej plnky a prikryjeme druhou polovicou. Zopneme ihlou alebo špáradlom. Rezne osolíme, zľahka obalíme v múke a na horúcom oleji ich z obidvoch strán rýchlo opečieme. Dáme ich do rajnice, podlejeme vývarom a tromi lyžicami smotany. Prikryté udusíme. Pri podávaní odstránime špáradlo alebo ihlu.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.