Pridať recept

FOTORECEPT: Grys - krupicová kaša

ingrediencie

500 ml
mlieko
65 g
krupicová kaša
3 PL
kryštálový cukor
mletá škorica
maslo
granko

postup

1.
Dáme si zohriať mlieko s cukrom.
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
 
2.
Keď je mlieko horúce pridávame detskú krupicu, ja pridávam vždy od oka, na konci keď sa mi zdá málo hustá môžete ešte pridať. Niekto má rád hustejšiu, hlavne stále miešajte, aby sa vám nespravili hrčky.
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
3.
Keď má vaša kaša požadovanú hustotu odstavte zo šporáka a nalejte na tanier. Na šporák si zatiaľ dajte uškvariť nachystané maslo, ideálne klasické maslo nie Ramu a pod. Na kašu nasypeme škoricu, granko, ešte trošku môžeme posypať kryštálovým cukrom a polejeme uškvareným maslom. Maslo vám celú chuť z lahodní a rozvonia.
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Fotorecept: Grys - krupicová kaša
Zdroj: eva2mala
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
bobana99
23.2.2013 12:08 | |
+10 -0
ja Kru*** cukrím až na koniec ..do mlieka keď sa varí pridám trošičku soli,potom pomaly sypem kru*** a keď je už kaša dostatočne hustá primiešam cukor a odstavím...nemusím dávať škvarené maslo..na kašu dám lyžičku tuhého masla ktoré sa mi pomaličky na horúcej kaši topí ochutím podľa nálady..grankom škoricou hrozienkami alebo nakrájaným banánom