Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové karé na mede

5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 ks
bravčové karé bez kosti
2 strúčiky
cesnaku
trochu
olej
1 ČL
mletá červená paprika
1 PL
worčestrová omáčka
2 ČL
vegeta
soľ
mleté čierne korenie
1 PL
tekutý med
1 dl
vody

postup

1.
kare si naklepeme a osolíme,okorenime.
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
 
2.
Do miska na marinovanie použijeme trocha oleja,od oka,worčerstvovú omáčku a vegetu.Dobré zamiešame
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
3.
a mäsko v marináde uložíme,Na vrch nakrájame cesnak,zakryjeme a dáme na pár hodin do chladničky,/5-6hod/.
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
4.
Potom na zohriatú panvicu dáme asi za 1 PL medu.
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
5.
Med necháme za stalého miešania skaramelizovať
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
6.
a hned na ňom opečieme z oboch strán marinované mäsko.
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
7.
Mäsko zakryjeme a necháme ho dusiť asi 1/2 hod.Ak by trebalo môžme podliať trochov vody.Mäsko pustí šťavu,takže málokedy treba použiť vodu.
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Fotorecept: Bravčové karé na mede
Zdroj: ruzaruz
8.
Ako prílohu si môžte zvoliť podľa chutí.My sme mali kyslú kapustu s knedľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...