Rybacia polievka so zeleninou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
filety z lososa
trochu
olej
85
g
jarná cibuľka
1
KL
nastrúhaný zázvor
1
KL
cesnaku
1
ks
červená paprika
4
poháre
rybací vývar
1
PL
ustricová omáčka
1/2
KL
mleté čierne korenie
1
KL
sezamový olej
1
PL
suché sherry
Ostatné
1
PL
sezamový olej
250
g
cestoviny
1/2
ks
červená paprika
postup
1.
Rybu nakrájame na malé kocky. Zohrejeme toľko oleja, koľko tie kúsky práve zakryje a pražíme ich v ňom asi 2 minúty. Vyberieme ich, necháme odkvapkať. Mladú cibuľku nakrájame na 4-centimetrové kúsky a oddelíme zelenú časť od bielej. Zohrejeme 3 lyžice oleja a opražíme v ňom zázvor a cesnak do hneda. Pridáme rybu, nakrájanú červenú papriku a bielu časť nakrájanej cibuľky. Potriasajúc, pohadzujúc panvicou opekajte 3 minúty, potom podlejte rybacím vývarom alebo vodou a dajte zovrieť.
2.
Pridajte zelenú časť cibuľky, ustricový olej,čierne korenie, sezamový olej, sherry a za stáleho miešania varte ešte minútu. Pridajte horúce odkvapkané cestoviny a lyžicu sezamového oleja. Zamiešame ešte za tepla. Podávajte ihneď,ozdobené nakrájanou paprikou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.