Tvarohovo-ovocná maškrta
9
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
jemný tvaroh
250
ml
šľahačková smotana
2
ks
vanilkový cukor
5
PL
trstinový cukor
300
g
ovsené kekse
500
g
drobné ovocie
postup
1.
Vyšľaháme si šľahačku s vanilkovým cukrom a následne do nej zašľaháme tvaroh s trstinovým cukrom.
2.
Kekse si rozmrvíme rukami do misky. Ovocie môžeme použiť buď čerstvé, alebo aj mrazené. Ja som mala teraz mrazenú zmes zo záhradky (jahody, maliny, čierne ríbezle). Ak treba ovocie premiešame s cukrom, ale netreba.
3.
Pripravíme si nižšie priesvitné poháre. Na dno pohára dáme 1 PL rozmrvených keksov, na to 1 PL tvarohovej zmesi, na to 2 PL ovocia a 1 PL keksov, zase 1 PL tvarohovej zmesi a uz iba dozdobíme ovocím a keksíkom. Prajem dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.