FOTORECEPT: Nepečený čokoládovo-tofu koláč
nízka
náročnosť
ingrediencie
Cesto
1
šálka
sušené hrozienka
1
šálka
vlašské orechy
1
šálka
mleté ľanové semienko
1
PL
jahodový džem
1
KL
mletá škorica
Plnka
2
PL
kakao
1
ks
čokoládový puding
3
PL
med
200
g
biele tofu
1
ks
banán
postup
1.
Sušené hrozienka si vopred namočíme asi na 1 hodinu do vody. Potom vodu zlejeme, dáme ich do mixéra, pridáme k nim vlašské orechy, ľanové mleté semienko, škoricu a jahodový džem. Všetko spolu rozmixujeme na hutnú hmotu. Cesto natlačíme do tukom vymazanej formy s priemerom 18 cm.
2.
Na plnku si v mixéri vymiešame biele tofu, zrelý banán, kakao, čokoládový puding a med.
3.
Krém natrieme na cesto a koláč odložíme do chladničky, aby nám pekne do druhého dňa zatuhol.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.