FOTORECEPT: Pásiková roláda
40
minút
vysoká
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajcia
5
PL
cukor
4
PL
polohrubá múka
1
PL
hladká múka
1
PL
kakao
Plnka
1
ks
šľahačka DrOetker
150
ml
mlieko
50
g
čokoláda
postup
Trochu piplavá príprava, ale stojí za to.
5.
Naplníme striekačky alebo sáčky. Na plech s pečiacim papierom postupne striekame po uhlopriečke farebné cestá.
8.
Opatrne stiahneme papier, ešte teplé zatočíme a necháme vychladnúť.
9.
Vyšľaháme šľahačku podľa návodu na obale, čokoládu postrúhame na hrubo. Zmiešame a máme straciatelu.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.