Snehové pusinky recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Snehové pusinky , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 27.11.2021
Kategória receptu: České, Dezerty, Dobroty, Koláče, Múčnik, Pre deti, Slovenské, Veľká noc, Vianoce
Podobné recepty ako tento v sekcii: bielky, pusinky
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Snehové pusinky
- cesto 300 g cukor múčka
- 4 ks bielok
- čokoláda
Postup prípravy receptu Snehové pusinky
Pripravíme si bielky, ktoré do tuha vyšľaháme. K tomu potom postupne pridávame cukor.
Zapneme si rúru na 120 ° C a vymažeme si plech, na ktorý potom vrecúškom s väčším otvorom so zdobítkom tvarujeme naše pusinky: tvary si samozrejme môžeme urobiť aj iné podľa nás.
Vložíme do rúry, kde asi 15 minút pečieme a kvôli tomu, aby nám zostali biele, stiahneme teplotu na 50 ° C a necháme tak ďalších 10-15 minút.
Pusinky je možné urobiť čokoládové, namočením v práve rozohriatej čokoláde. Potom sa nechajú vychladnúť a sú hotové.
Podobné recepty ako je Snehové pusinky
Špenátová pizza recept
Táto Talianská špecialita sa dá pripraviť aj s takto zdravou zeleninou akou...
Cuketový šalát sterilizovaný recept
Keď sa vám urodilo veľa cukiet a ostatnej zelenine sa tiež darilo, môžte sk...
Veľkonočný mazanec recept
U nás doma sa celé veľonočné sviatky je mazanec, a to k syru, klobáse, chre...
Babičkina zemiaková polievka recept
Najlepšia zemiakova polievka, na ktorú má každá rodina svoj recept. Tento j...
Bravčové plece na šťave recept
Občas sa hodí mať po ruke jednoduchý a zároveň chutný recept na prípravu ob...
Snehové pusinky recept
Pripravíme si bielky, ktoré do tuha vyšľaháme. K tomu potom postupne pridáv...
Najlepšia tvarohová nátierka recept
Víkendové raňajky sú u nás často spojené s prípravou chutnej nátierky. Výbo...
Púpavový med s citrusmi recept
Najprv si natrháme kvety púpav, ktoré potom zalejeme vriacou vodou. K tomu ...
Francúzsky toast recept
Plátky toastového chleba natrieme zľahka maslom. Polovicu z nich posypeme n...