Krabia nátierka s lučinou recept
Rozhodli ste sa uvariť si recept Krabia nátierka s lučinou , podrobne si preštudujte popis varenia receptu a pripravte si ingrediencie. Keď budete mať naštudovaný recept, pustite sa do diela a prajeme dobrú chuť!
Publikované: 03.10.2014
Kategória receptu: České, Nátierka, Oslava, Predjedlo, Ryby, Vegetariánske
Podobné recepty ako tento v sekcii: krabie tyčinky
Hodnotenie receptu:
Potrebné ingrediencie receptu Krabia nátierka s lučinou
- 1 balíček krabie tyčinky
- 100 ml majonéza
- 2 ks lučina
- 2 lyžice maslo
- mleté čierne korenie
- 3 ks mrkva
- soľ
Postup prípravy receptu Krabia nátierka s lučinou
Jednoduchý recept na chlebíčkovú nátierku.
Ako prvé osmažíme krabie tyčinky na masle. Potom ich rozkrájame na kúsky. Mrkvu oškrabeme a najemno nastrúhame.
Krabie kúsky zmiešame so zvyškom ingrediencií-mrkvou, lučinou a s majonézou či jogurtom. Nakoniec okoreníme a osolíme podľa chuti.
Nátierku natrieme na čerstvé pečivo a najlepšie vychladenú.
Podobné recepty ako je Krabia nátierka s lučinou
Hrnčekové knedlíky recept
Z vajec si po rozklepnutí oddelíme žĺtky a bielky. Na malé kocky si nakrája...
Domáce zemiačiky recept
Olúpeme a umyjeme si zemiaky. Vezmeme škrabku a s tou si urobíme tenké plát...
Trený veľkonočný baranček recept
Predhrejeme si rúru na 180 °C. Vezmeme baránčekovú formu, ktorú vymastíme a...
Varené víno recept
Do hrnca si nalejeme trochu vody asi tak 2cm. Do toho pridáme cukor, klinčeky a škoricu. Pridáme umyté kolieska citróna a privedieme k varu. Necháme povariť asi tak 10 minú...
Listkový jablkový závin recept
Umyjeme, olúpeme a na hrubom strúhadle postrúhame jablká, z ktorých vytlačí...
Najlepšia bábovka recept
Bábovka je nedeľňajšia klasika, ktorú si radi dávame ku káve. Aby bola troc...
Syrečkové zemiakové placky recept
Olúpeme si a prelisujeme cesnak, ktorý zmiešame so soľou. Olúpeme a nadrobn...
Kokosové ježe výborné šťavnaté recept
Vianočná klasika, ale aj počas roka občas prídu k chuti. Jemné a šťavnaté p...
Škoricová poleva recept
Poleva, ktorá dodá vášmu vianočnému pečivu korenenú chuť. Preosejeme si ...