© Ringier Slovakia Media s.r.o. Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich prevádzkovateľ portálu. Spravodajská licencia vyhradená.

Kaiserka s údeným lososom a syrom

Plátky lososa a jemný smotanový syr na chrumkavej kaiserke.

Kaiserka s údeným lososom a syromfotogalériaKaiserka s údeným lososom a syromZdroj: iStockphoto
Príprava
15min
Úprava
0min
Porcie
2
Pridať medzi moje recepty

Ingrediencie

  • 2 ks
    kaiserka
  • 100 g
    údený losos
  • 0.5 ks
    citrón
  • 250 g
    syr Ricotta
  • 1 PL
    olivový olej
  • 1 ks
    šalotka
  • 0.5 hrste
    čerstvý kôpor
  • podľa chuti
    soľ, mleté čierne korenie
  • 1 PL
    nakladané kapary

Postup

  • 1

    Kaiserky prepolíme a opečieme na suchej panvici do chrumkava.

  • 2

    Lososa rozoberieme na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.

  • 3

    V miske vymiešame ricottu s olejom, nasekanou šalotkou, kôprom a dochutíme soľou a korením.  

  • 4

    Nátierku rozotrieme na polovice pečiva, pridáme plátky lososa a všetko dozdobíme kaparami a kôprom.

Bon Appétit
Ohodnoťte recept