Cviklu ošúpeme, pokrájame na hrubšie plátky a tie následne na hranolčeky.
Chutné cviklové hranolčeky
Áno aj z cvikly sa dajú pripraviť úžasné jemne sladké hranolčeky, ktoré priamo volajú po domácom cesnakovom dresingu.
POSLAŤ RECEPT NA MAIL
Url adresa receptu sa odošle na mail, ktorý zadáte. Ak ste prihlasený, je automaticky
predvyplnený Váš mail.
ZatvoriťIngrediencie
- 4 ksväčšie hlavičky repy
- 3 PLrastlinný olej
- 1 štipkačili
- soľ, drevená rasca, mleté čierne korenie
Postup
- 1
- 2
Pokrájanú zeleninu vložíme do marinády z oleja, korenín a soli a necháme pár minút marinovať.
- 3
Cviklové hranolčeky rozložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.
- 4
Hranolčeky vložíme do rúry vyhriatej na 180°C na zhruba 20 minút, otočíme ich a pečieme ďalších 10 až 15 minút.
- 5
Ešte teplé podávame napríklad s cesnakovým dresingom.
Bon Appétit