Pridať recept

Kaviárové bliny

ingrediencie

1,5 dl
vlažné mlieko
300 g
hladká múka
15 g
droždie
1 PL
olej
1 štipka
cukor
kôpor
soľ
kyslá smotana

postup

Pripravíme si kvások z cukru, vody a droždia, následne pridáme olej, soľ a múku. Necháme kysnúť pol hodinu. Na panvici nalejeme olej, ktorý rozpálime a pripravíme na ňom malé bliny (lievance). Budeme ich opekať z oboch strán do zlata. Budeme ich podávať s kaviárom a kyslou smotanou. Na záver ich ozdobíme kôprom alebo petržlenovou vňaťou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kôpor: Jedna z našich najtradičnejších byliniek zažiari pri zaváraní i v kuchyni
Kôpor: Jedna z našich najtradičnejších byliniek zažiari pri zaváraní i v kuchyni
Medzi slovenské tradičné bylinky patrí aj kôpor. Ak si zvyknete na jeho charakteristickú silnú arómu, premení...
TOP
Krehké placky s kôprom (Qutab)
Zbierka najlepších receptov s kôprom, ktoré si budete chcieť pripraviť vždy, keď je kôpor
Najlepšie recepty na každú príležitosť (nielen) pre milovníkov kôpru plus rada šéfkuchára, ktorú vyvážite zlatom!
kaviar
Kaviár
Kaviár sú preosievané a ochutené rybie ikry. Jeho zdrojom je okolie Kaspického a Čierneho mora, Ruska, Iránu,...
Omáčky
Dokonalé prílohy k mäsku: Kôprová a chrenová omáčka
Jednoduché a predsa rafinované krémové omáčky, ktoré nechávajú vyznieť chuť aromatických pochutín. Kôpru a chrenu.
kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod...
Kôpor
Kôpor na pokazený žalúdok, aj pre čerstvé mamičky
Kôpor sa pre niekoho spája s babkinou vychýrenou kôprovou omáčkou, inému sa slinky zbiehajú pri pomyslení...