Čokoládovo-rumové kuriatka
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
piškóty
2
PL
mleté orechy
1
KL
kakao alebo čokoláda
3
PL
rum
2
PL
práškový cukor
100
g
Hera
20
g
kokos
Na zdobenie
piškóty
čokoláda na varenie
kandizované ovocie
postup
1.
Piškóty rozdrvíme v miske. Pridáme mleté orechy, kakao, práškový cukor, kokos, rum a zmäknutú Heru. Zmes dobre premiešame a tvarujeme z nej goľôčky.
2.
Nad parou uvaríme čokoládu s trochou Hery. Do čokolády namočíme piškótu z guľatej strany. Namočíme aj guľôčku a postavíme ju na piškótu. Z farebného kandizovaného ovocia vyrežeme zobáčik, hrebienok a očká a zapichujeme do ešte nestuhnutej čokolády.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.