Pridať recept

Čínska kapustová polievka s bravčovým mäsom

Čínska kapustová polievka s bravčovým mäsom
Zdroj: kuchtik1

ingrediencie

200 g
bravčový bôčik
300 g
biela kapusta
2 PL
olej
hrstí
sušené huby
mletá pálivá paprika
soľ
štipiek
cukor
1 PL
sójová omáčka
1 PL
víno
1/2 liter
vývar
1 ks
cibuľa
pažitka

postup

1.
Bravčový bôčik predvaríme. Pridáme najemno pokrájanú kapustu, opečieme a zalejeme vývarom, pridáme huby, papriku a povaríme asi 20 minút.
 
2.
Potom pridáme sójovú omáčku, víno, soľ, štipku cukru. Pred dokončením pridáme najemno pokrájané kolieska cibule (alebo mladú cibuľkovú vňať) a pažítku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mushrooms and truffle risotto
Huby ako korenina
Niektoré druhy jedlých húb sa používajú ako koreniny alebo pochutiny. Každý druh húb má inú, svojskú,...
Máte doma čínsku kapustu? Takto ste ju určite ešte neskúšali! Blesková pochúťka na teplú večeru
Máte doma čínsku kapustu? Takto ste ju určite ešte neskúšali! Blesková pochúťka na teplú večeru
Všetci poznáme hovädzie alebo bravčové mäso na sečuánsky spôsob. Ale biela kapusta? Chutí skvele a jej...
Kosik huby les tasr
Huby
Sušenie húbAk hríby sušte v rúre, sušte ich na najnižšej teplote a skladujte v suchom prostredí.Hríby...
Čínska kapusta
Keď uvidíte v obchode túto zeleninu, hoďte si ju do košíka: Znižuje krvný tlak a zabraňuje tvorbe krvných zrazenín!
Lacná, dostupná a plná vitamínov! TOP dôvody, prečo jesť čínsku kapustu, nájdete vo videu vyššie (zdroj dobruchut.sk)
Spracovanie húb
Tipy a triky, ako spracovať huby
Táto jeseň hubárom praje. Z príjemnej prechádzky lesom si môžete odniesť poriadnu výslužku. Prinášame...
Pikantný pečený bôčik
Poznáme recept na najlepší PEČENÝ BÔČIK aký ste kedy jedli! Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, stačí urobiť túto jedinú vec a budete mať gule za ušami!
Ak ste sa ešte nerozhodli čo dnes variť, pečený bôčik je tá správna voľba! A nezabudnite urobiť túto jednu vec.