Paradajkové kura na zelenine
6
porcií
105
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
celé kura
400
g
kapusta
6
ks
mrkva
1
ks
paradajkový pretlak
1
ks
koreniny
1
ks
cibuľa
3
PL
olej
150
ml
kečup
postup
1.
Kura rozkrájame na jednotlivé kúsky - prsia, stehná, krídelka. Na pekáč nalejeme olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Kapustu nakrájame na pásiky a mrkvu na kolieska.
2.
Najprv dáme na pekáč kapustu potom mrkvu. Na zeleninu naukladáme kuracie kúsky, ktoré posolíme, potrieme ich paradajkovým pretlakom, posypeme koreninami (ľubovoľné) a všetko "pokvapkáme" kečupom - množstvo podľa chute - odporúčam zľahka popolievať:)
3.
Dáme piecť na asi hodinu. Podávame s cestovinami, odporúčam vrtuľky:)
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
piky2
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.