Parmské rezne
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
teľacie mäso
8
ks
vajce
20
g
hladká múka
100
g
olej
50
g
parmezán
postup
1.
Osobitne pre každý rezeň vylejeme na panvicu s rozpáleným olejom dve rozšľahané vajcia, opečieme ich a obrátime pomocou rovnej lopatky alebo širokého noža.
2.
Rezne naklepeme, okraje jemne nakrojíme, osolíme, obalíme trocha múkou a na rozpálenom oleji ich z oboch strán rýchlo opečieme.
3.
Do stredu každej opečenej omelety položíme prírodný teľací rezeň, omeletu preložíme cez rezeň a podávame. Polejeme šťavou z rezňov a podľa chuti posypeme parmezánom alebo iným tvrdým syrom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.