Pridať recept

Domáci chlieb z pekárne

1
porcia
245
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hladká múka
300 ml
vlažná voda
7 g
sušené droždie
1 KL
soľ
1 KL
cukor
1 KL
kmín
1 PL
ocot
1 PL
olej

postup

Do pekárne dáme najprv všetky tekuté suroviny, soľ, cukor, kmín a na to nasypeme preosiatu múku a kvasnice. Pekáreň zapneme na program 1 - normálny. Keď je chlieb upečený potrieme ho osolenou vodou a dáme na mriežku vychladnúť.
Domáci chlieb z pekárne
Domáci chlieb z pekárne
Zdroj: damisa
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
8.1.2015 00:04 | |
+45 -16
Skúšala som tento recept v pekárničke Sana (www.pekarensana.sk) a chlebík vyšiel perfektne :-) Odporúčam.
Podobné články
Kváskový chlieb
9 dôvodov, prečo začať piecť doma kváskový chlieb!
Pečenie kváskového chlebíka predstavuje návrat ku chutným a zdravým tradíciám.
Kupovaný nízkosacharidový chlieb
Najlepší nízkosacharidový chlieb: Z jeho ceny v obchode sa vám zatočí hlava, ale doma ho upečiete za zlomok ceny, takto!
Niektoré zdravšie pečivá nás často odradzujú od kúpy svojim miniatúrnym vzhľadom a vysokou cenou. Výnimkou...
Chlieb
A kde skladujete chlieb vy? Ak na tomto mieste, robíte veľkú chybu! Suchý chlieb však nevyhadzujte, tu je návod, čo s ním môžete urobiť
Kúpili ste väčšie množstvo chleba a nestihli ste ho spotrebovať? Tu je niekoľko nápadov čo s ním a tiež...
Rýchly chlieb z panvice
Zázračný chlieb z panvice: Krásne mäkký aj na druhý deň, stačí múka, olej a nebudete sa vedieť dojesť!
"Pane in Padella" je názov špeciality z Talianska. Je to chlieb, ktorý sa pečie na panvici namiesto v rúre. A...
Chlieb
Nenechávajte chlieb v chladničke! V týchto nádobách zostane čerstvý oveľa dlhšie
Jednou z najčastejších chýb je uchovávanie chleba v chladničke. To len zdanlivo predlžuje jeho čerstvosť...