Pridať recept

Hrachová polievka s údeným tofu

ingrediencie

400 g
hrach
600 ml
zeleninový vývar
40 g
smotana
8 lístky
mäta
4 cl
suchý vermut
1 ks
cibuľa
400 g
údený syr tofu
2 KL
olivový olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie

postup

Na troške olivového oleja speníme najemno nasekanú cibuľku, podlejeme vermutom a zeleninovým vývarom. Chvíľku povaríme, potom pridáme hrášok, znova privedieme k varu a necháme variť domäkka. Osolíme podľa potreby okoreníme, pridáme nasekané mätové lístky. Rozmixujeme do hustého krému. Údené tofu nakrájame na kocky a zahrejeme ho na teflónovej panvici. Podávame ozdobené smotanou s celozrnným pečivom a tofu.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať