Indiánske rizoto so zelerom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
divá ryža
1/2
ks
zeler
150
g
mrkva
80
g
hrach
20
g
hrachový struk
1
ks
cibuľa
štipiek
drvený kmín
štipiek
šafrán
podľa chuti
zmes byliniek
1
KL
olej
200
g
uvarené kuracie mäso
postup
Kuracie mäso uvaríme, vývar si odložíme. Cibuľu nakrájame a speníme na oleji, pridáme na kocky nakrájanú mrkvu, nastrúhaný zeler a všetko orestujeme. Potom do kastróla pridáme ryžu a všetko zalejeme vývarom z kuracieho mäsa. Pridáme hrášok, hrachový lusk, korenie a varíme domäkka. Potom pridáme nakrájané kuracie mäso, bylinky a premiešame.
TIP: Podávame s paradajkovým šalátom, s olivovým olejom alebo pestom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.