Pridať recept

Broskyňový tvaroh

ingrediencie

500 g
nízkotučný tvaroh
2 PL
suché martini
2 KL
citrónová šťava
trochu
citrónová kôra
50 g
hnedý cukor
100 g
kyslá smotana
3 ks
broskyňa

postup

Broskyne nakrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Tvaroh vyšľaháme, pridáme martini, cukor (môžeme použiť aj 70g javorového sirupu namiesto cukru), citrónovú kôru. Pridáme smotanu a pomiešame. Rozdelíme do misiek a pridáme broskyne. Ozdobíme lístkom mäty alebo medovky. TIP: namiesto broskyne môžeme použiť napríklad banány alebo zrniečka z granátového jablka.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Míša rezy
Všetci pýtajú dupľu: Obľúbené Míša rezy pre všetky vekové kategórie
Výborné Míša rezy v jednoduchom recepte, ktorý chutí každému.
Drážďanský trojvrstvový koláč
Drážďanský trojvrstvový koláč: Za tento recept budete ďakovať! Lahodný, mäkký a s bohatou plnkou + ďalšie tvarohové koláče
Čo dnes upiecť? Máme pre vás skvelý tip na Drážďanský trojvrstvový koláč a aj niekoľko ďalších...
Výborné tvarohové rezy
Víkendové pečenie: 3 tvarohové rezy, ktoré musíte vyskúšať
Kráľom koláčových plniek je tvaroh. Že mu tento titul právom patrí, dokážeme v týchto mňam rezoch.
Jahodový zákusok
Svieže dezerty, zákusky a koláče z jahôd a tvarohu, ktoré zbožňujeme
Desať fantastických inšpirácií z tvarohu a jahôd.
Tvaroh
Vyrobte si doma poctivý tvaroh, čerstvý syr či ricottu: Je to jednoduché!
Nie každý má možnosť dostať sa ku kvalitným domácim mliečnym výrobkom. Našťastie pomocou jednoduchých...
Tvaroh
Zázrak menom TVAROH!
Tvaroh v sebe ukrýva neuveriteľný potenciál univerzálnej suroviny s pozoruhodnými nutričnými hodnotami...