Broskyňový tvaroh
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
nízkotučný tvaroh
2
PL
suché martini
2
KL
citrónová šťava
trochu
citrónová kôra
50
g
hnedý cukor
100
g
kyslá smotana
3
ks
broskyňa
postup
Broskyne nakrájame na kocky a pokvapkáme citrónovou šťavou. Tvaroh vyšľaháme, pridáme martini, cukor (môžeme použiť aj 70g javorového sirupu namiesto cukru), citrónovú kôru. Pridáme smotanu a pomiešame. Rozdelíme do misiek a pridáme broskyne. Ozdobíme lístkom mäty alebo medovky.
TIP: namiesto broskyne môžeme použiť napríklad banány alebo zrniečka z granátového jablka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.