Karfiol zapekaný s mletým mäsom
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
100
g
bravčové mäso mleté
140
g
predné hovädzie mäso bez kosti
400
g
karfiol
30
g
cibuľa
2
ks
vajce
30
g
strúhanka
10
g
maslo
trochu
korenie
trochu
soľ
postup
1.
Očistený a umytý karfiol uvaríme v slanej vode, vyberieme a rozoberieme na ružičky.
2.
Umyté mäso pomelieme. Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, pridáme pomleté mäso a opražíme. Potom mäso osolíme a primiešame vajcia.
3.
Na vymastený pekáč kladieme postupne vrstvy karfiolu a mäsa, posypeme strúhankou, pokvapkáme maslom a zapečieme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.