Pridať recept

Plnené rezne z jahňaciny

ingrediencie

600 g
vykostená jahňacina
mleté čierne korenie
soľ
horčica
100 g
anglická slanina
1 ks
cibuľa
hrubá múka
2 ks
vajce
strúhanka
olej

postup

1.
Mäso odblaníme, umyjeme, nakrájame na rezne, mierne naklepeme, okraje narežeme, okoreníme, posolíme a potrieme horčicou.
 
2.
Na polovicu rezňa dáme plátok slaniny, 2 kolieska cibule, preložíme a spojíme špáradlom.
3.
Obalíme v múke, vo vajciach rozšľahaných so soľou a v preosiatej strúhanke. Na rozohriatom oleji vyprážame z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Viete, na čo sa používa podložka v balenom mäse?
Viete, na čo slúži podložka v balenom mäse?
Mäso balené v plastových nádobách sa najčastejšie ukladá na špeciálnu bielu podložku. Prečo ju výrobca...
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.