Mäsové rolky plnené ovčím syrom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
hovädzie mäso
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
horčica
100
g
ovčí syr
2
ks
červená cibuľa
2
ks
červená paprika
trochu
olej
1,5
dl
červené víno
3
PL
kyslá smotana
trochu
majorán
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme, mierne naklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
2.
Syr nakrájame na stĺpiky, 1 cibuľu a 1 papriku na polkolieska, rozdelíme na mäsové plátky, zvinieme a previažeme niťou.
3.
Na rozohriatom oleji rolky opečieme zo všetkých strán, podlejeme vínom, prikryjeme a pri miernej teplote dusíme domäkka.
4.
Zvyšnú cibuľu a papriku nakrájame na kolieska a krátko opražíme na troche oleja. Pridáme k mäsu, zalejeme rozšľahanou smotanou, niekoľko minút povaríme a dochutíme majoránom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.