Pridať recept

Plnené diviačie závitky

ingrediencie

500 g
diviačie stehno
soľ
mleté čierne korenie
horčica
2 ks
kyslá uhorka
1 ks
klobása
100 g
údená slanina
2 ks
uvarené vajce natvrdo
hladká múka
olej
2 ks
cibuľa
mletá červená paprika
3 dl
mäsový bujón
majorán
bazalka

postup

1.
Mäso umyjeme, odblaníme, osušíme, nakrájame na plátky, vyklepeme, posolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Obložíme hranolčekmi uhorky, klobásy, slaniny a vajec, zvinieme, prepichneme špáradlom a obalíme v múke.
 
2.
Na rozohriatom oleji opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, vložíme závitky, opečieme zo všetkých strán, poprášime mletou paprikou, zalejeme horúcim bujónom, prikryjeme a dusíme domäkka.
3.
Dochutíme majoránom a bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Domáce klobásky
Domáce klobásky – poradíme vám, ako ich pripravíte aj u vás doma!
Poctivé, domáce, najlepšie! Takto si ich môžete pripraviť aj vy.
Domáca slanina
Domáca slanina – dôležitá je predpríprava a správne údenie
Plátok dobrej slaninky počas letnej opekačky je hotovým potešením. No rovnako vám urobí radosť aj počas zimy,...
Párky
Ako uvariť párky a klobásy, aby nepopraskali? Aj takúto jednoduchú vec možno pokaziť!
Zdá sa vám, že na tom nie je čo pokaziť? Omyl! Sú isté pravidlá, ktoré by ste mali dodržiavať, aby vám...
Frankfurtské párky
Máte radi párky? Toto je spôsob, ako ich pripraviť najlepšie a navyše bezpečne!
Varenie obľúbenej raňajkovej pochúťky môže byť karcinogénne. Ako pripraviť párky najlepšie?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
TOP
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín,
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Túžite mať na grilovačke špeciality, ktoré chutia vynikajúco a rovnako dobre aj vyzerajú? Stačí dodržiavať...