Pridať recept

Polievka z kostí

ingrediencie

500 g
hovädzia kosť
soľ
celé čierne korenie
celé nové korenie
1 lístok
bobkový list
1 strúčik
cesnaku
200 g
koreňová zelenina
1 ks
cibuľa
20 g
maslo
mleté čierne korenie
petržlenová vňať

postup

1.
Umyté kosti dáme variť do studenej vody, pridáme soľ, korenie, bobkový list a cesnak.
 
2.
Zeleninu očistíme, pokrájame na stĺpiky, opražíme na masle a postrúhanej cibuli, posolíme, okoreníme mletým korením a zalejeme vriacim, scedeným vývarom z kostí a varíme asi 20 minút.
3.
Polievku podávame s pečeňovými haluškami posypanú posekanou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať