Polievka z kostí
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia kosť
soľ
celé čierne korenie
celé nové korenie
1
lístok
bobkový list
1
strúčik
cesnaku
200
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
20
g
maslo
mleté čierne korenie
petržlenová vňať
postup
1.
Umyté kosti dáme variť do studenej vody, pridáme soľ, korenie, bobkový list a cesnak.
2.
Zeleninu očistíme, pokrájame na stĺpiky, opražíme na masle a postrúhanej cibuli, posolíme, okoreníme mletým korením a zalejeme vriacim, scedeným vývarom z kostí a varíme asi 20 minút.
3.
Polievku podávame s pečeňovými haluškami posypanú posekanou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.