Marináda na kuracie mäso
6
porcií
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
citrón
3
PL
olivový olej
1
PL
vegeta
1
KL
soľ
podľa chuti
čierne korenie
štipiek
mletá rasca
trochu
grilovacie korenie
pažitka
bazalka
postup
1.
Mäso umyjeme a naporcujeme podľa potreby. Dáme do misky a postupne pridáme uvedené suroviny. Zamiešame a necháme v chladničke odpočívať. Najlepšie aspoň 12 hodín.
2.
A ešte II. varianta: Na grilovačku pridávam k tejto zmesi ešte 2 PL kečupu + 2PL horčice.
3.
A III. varianta: Vynecháme rascu, pažítku, bazalku a citrón. Namiesto nich pridáme 2 PL medu + 2 PL horčice.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.