Pridať recept

Kurací rezeň v trojobale s varenými zemiačikmi

Kurací rezeň v trojobale s varenými zemiačikmi
Zdroj: stanka218

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1 kg
zemiaky
2 ks
vajce
2 PL
mlieko
podľa chuti
hladká múka
1 PL
maslo
podľa chuti
soľ
trochu
masť
podľa chuti
korenie
podľa chuti
strúhanka
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a naporcujeme na rezne. Naklepeme jemne z jednej strany. Osolíme a okoreníme. Necháme chvíľu odstáť. Medzitým si uvaríme zemiaky. Po uvarení osolíme podľa chuti a pridáme maslo. Rezne obaľujeme v múke. K r
 
2.
Medzitým si uvaríme zemiaky. Po uvarení osolíme podľa chuti a pridáme maslo.
3.
Rezne obaľujeme v múke. K rozšľahaným vajciam pridáme 2 PL mlieka a osolíme, pridáme korenie. Mäso obaľujeme vo vajíčkovej zmesy a potom v strúhanke.
4.
Panvicu rozpálime. Nalejeme olej a trocha masti, aby sa olej neprepaľoval. Opekáme z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
nilsholgerson
11.4.2020 11:59 | |
+2 -3
veď tosú obyčajne zemiaky, aké zemiačiky?
Podobné články
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!