Pridať recept

Zapekané bravčové

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6
bravčové maso pliecko
1 ks
sterilizované lečo
ks
tvrdý syr
ks
olej
ks
soľ
ks
čierne korenie
ks
rasca
ks
mleté čierne korenie
ks
vody na podliatie

postup

1.
Veľmi jednoduchý recept. Bravčové plátky si okoreníme, osolíme z každej strany. Do pekáča dáme olej a pridáme mäso. Mäso pootáčame aby bol olej aj na druhej strane. Dokoreníme rascou a grilovacím korením. Na vrch vylejeme lečo / ja som použila vlastné paradajka+ paprika/, keď nemáme lečo mozeme pouzit cerstvé paradajky a papriku. Trochu podlejeme vodou a zakryjeme.
Zapekané bravčové
Zapekané bravčové
Zdroj: 1bluemoon1
 
2.
Pečieme na 180 stupnoch asi 35 minút
Zapekané bravčové
Zapekané bravčové
Zdroj: 1bluemoon1
3.
Ked je maso uz makke nastrúhame navrch tvrdý syr a dáme zapiecť . Mozeme podávať s ryžou. Prajem dobrú chuť.
Zapekané bravčové
Zapekané bravčové
Zdroj: 1bluemoon1
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...