Pridať recept

Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom

Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
údené mäso
1 balíček
cestoviny fliačky
200 ml
smotana na varenie
1 ks
vajce
60 g
Grana Padano
ks
soľ, korenie,

postup

Keď vám ostane údené mäsko, upečte si takýto nákyp.

1.
Údené mäso strúhame na hrubom strúhadle.
Fotorecept: Zapekané  fliačky s údeným mäsom
Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
 
2.
Smotanu zmiešame s vajcom a strúhaným syrom
Fotorecept: Zapekané  fliačky s údeným mäsom
Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
3.
Vo vriacej vode uvaríme fliačky.
Fotorecept: Zapekané  fliačky s údeným mäsom
Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
4.
Po uvarení ich dáme do misky,pridáme vajce, smotanu , mäso...
Fotorecept: Zapekané  fliačky s údeným mäsom
Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
5.
....premiešame a dáme do zapekacej misy. Vrch posypeme syrom .
Fotorecept: Zapekané  fliačky s údeným mäsom
Fotorecept: Zapekané fliačky s údeným mäsom
Zdroj: dorisa
6.
Pečieme cca 40 min,pekne do chrumkava, dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Fliačky s kapustou
Poznáte ŠIFLÍKY? Tento recept robím vždy, keď chcem ušetriť! Je jednoduchý, rýchly a tak chutný, večera za 3 eurá
Aj vy hľadáte na večeru rýchle a jednoduché jedlá? Pripravte si spolu s nami tento recept, ktorý z vášho...