Pridať recept

VIDEORECEPT: Grilovaný kamembert s bezlepkovým pečivom

ingrediencie

2 ks
kamembert syr
ks
bezlepkové pečivo
ks
olivový olej

Zmes korenn

2 ČL
4-farebné korenie
1 ČL
sušná mletá čili paprička
ks
nasekaná čerstvá bazalka

postup vo videu vyššie

Kto by nemal rád chuť tečúceho syra? Vyskúšajte ugrilovať kamembert, je naozaj skvelý.

1.
Ako prvé si pripravíme v mažiari zmes korenín (pesto) - všetky ingrediencie vyššie spolu vymiešame v mažiari.
 
2.
Kamembert potrieme olivovým olejom a pripravenou zmesu korenín.
3.
Predhrejeme si griovaciu panvicu a položíme na ňu pripravený kamembert.
4.
Grilujeme z každej strany 4 minúty.
5.
Medzitým si ugrilujeme i bezlepkové pečivo.
6.
Servírujeme ihneď, aby sa nám syr pekne roztekal po celom tanieri.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.