Pridať recept

VIDEORECEPT: Do zlatista pečený sumček

ingrediencie

2 ks
sumček africký
ks
olivový olej
ks
soľ
ks
čierne korenie
1/2 ks
citrón
3 PL
kukuričná múka
ks
mix šalátov
1 PL
medový dressing

postup vo videu vyššie

Jednoduchý a zdravý návod ako si pripraviť sumčeka už za pár minút. Určite nezabudnite citrón :)

1.
Rybu si umyjeme a osušíme.
 
2.
Osolíme a okoreníme z každej strany.
3.
Pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou.
4.
Posypeme kukuričnou múkou z oboch strán a vtrieme do ryby.
5.
Na panvici ohrejeme olivový olej a pridáme ryby. Pečieme z každej strany 6 minút, alebo kým nie je ryba hotová.
6.
Servírujeme. Na tanier naukladáme mix šalátov preliaty medovým dressingom. Položíme rybu. Kto má rád, ešte pokvapká citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať