VIDEORECEPT: Do zlatista pečený sumček
2
porcie
21
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
sumček africký
ks
olivový olej
ks
soľ
ks
čierne korenie
1/2
ks
citrón
3
PL
kukuričná múka
ks
mix šalátov
1
PL
medový dressing
postup vo videu vyššie
Jednoduchý a zdravý návod ako si pripraviť sumčeka už za pár minút. Určite nezabudnite citrón :)
1.
Rybu si umyjeme a osušíme.
2.
Osolíme a okoreníme z každej strany.
3.
Pokvapkáme olivovým olejom a citrónovou šťavou.
4.
Posypeme kukuričnou múkou z oboch strán a vtrieme do ryby.
5.
Na panvici ohrejeme olivový olej a pridáme ryby. Pečieme z každej strany 6 minút, alebo kým nie je ryba hotová.
6.
Servírujeme. Na tanier naukladáme mix šalátov preliaty medovým dressingom. Položíme rybu. Kto má rád, ešte pokvapká citrónovou šťavou.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
rastislav2311
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.