Pridať recept

VIDEORECEPT: Oškvarková pomazánka

6
porcií
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
čerstvé oškvarky
2 PL
dijonská horčica
ks
čerstvé mleté korenie
2 ks
uvarené vajíčko
ks
bezlepkový chlieb

postup vo videu vyššie

Veľmi jednoduchá a klasická oškvarková pomazánka. Najlepšie chutí z čerstvých oškvarkov.

1.
Do misky vložíme oškvarky spolu s dijonskou horčicou a čerstvo pomletým čiernym korením.
 
2.
Vymixujeme tyčovým mixérom alebo kuchynským robotom.
3.
Medzitým si na jemno nastrúhame uvarené vajíčka.
4.
Zľahka vmiešame do zmesi.
5.
Servírujeme. Komu viac chutná tuhá nátierka vloží pred servírovaním do chladničky na pár hodín.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pečená cuketová nátierka na zimu
Zavarte si túto chutnú cuketovú nátierku na zimné mesiace
Ďalší chutný spôsob, ako preniesť kúsok leta do chladného, zimného obdobia.
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
Vlašská nátierka
Tento recept dnes už robí málokto: VLAŠSKÁ NÁTIERKA na môj spôsob, retro pochúťka na chlebíčky
Vlašská nátierka na raňajky alebo aj ako základ pohostenia pre návštevu.
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...